Szanowni Wędkarze!


Pierwsze odłowy jesienne rozpoczynamy 28 września odłowem karpia, amura, jazia, karasia pospolitego i lina. W tym samym czasie startujemy z jesiennymi zarybieniami, które potrwają do końca listopada. Kończyć będziemy zarybieniami białą rybą. Zapraszamy Państwa do kontaktu. Szczegóły oferty i planu odłowów/zarybień omawiamy telefonicznie.


Ogólny opis oferty:


W okresie od wiosny do jesieni oferujemy ryby do zarybień łowisk wędkarskich. Współpracujemy z Polskim Związkiem Wędkarskim, łowiskami komercyjnymi, Stowarzyszeniami Wędkarskimi oraz łowiskami prywatnymi. Zarybiamy wody położone w naszym "sąsiedztwie", jak i te oddalone o setki kilometrów.
W celach zarybieniowych oferujemy następujące gatunki:

- karp /lustrzeń oraz pełnołuski, K2,K3,K4,K5/
- amur
- lin
- jaź
- sandacz narybek jesienny
- karaś pospolity
- karaś srebrny
- leszcz
- szczupak /palczak i handlowy/
- okoń /sporadycznie/
- płoć /sporadycznie/
- jesiotr
- sum europejski
- pstrąg
- tołpyga

Istotne informacje:

  1. Ryby dostarczamy własnym specjalistycznym transportem do przewozu ryb. Posiadamy w tym celu jednostki transportowe oraz wszelkie niezbędne zezwolenia.
  2. Przy każdej dostawie ryb dostarczamy świadectwo zdrowia, fakturę lub paragon oraz HDI.
  3. Oferujemy ryby również w okresie letnim (maj, czerwiec, lipiec, sierpień) co jest dla nas wielkim wyzwaniem jak i osiągnięciem (zważywszy na termikę wody). Dzięki temu otrzymujecie Państwo od nas możliwość zarybiania stawów w okresie, gdy w innych gospodarstwach ryby są niedostępne.
  4. Przez cały sezon gwarantujemy Państwu stabilność cen. Przedstawiona oferta początkiem roku obowiązuje przez cały sezon!
  5. Ryby przeznaczone do zarybień są skrupulatnie do nich przygotowywane - płukanie ryb w magazynach, odpoczynek po odłowach, delikatne obchodzenie się z rybą, prace manipulacyjne wykonywane z uwzględnieniem sztuki rybackiej i zasad dobrostanu ryb.
  6. Przed każdym zarybieniem i transportem przygotowujemy wodę o temperaturze odpowiadającej wodzie w zarybianym stawie. Dzięki temu eliminujemy ryzyko wystąpienia szoku termicznego podczas zarybienia.
  7. Prosimy Państwa o wszelkie uwagi dotyczące naszej pracy. Dzięki nim będziemy mieli możliwość wprowadzania kolejnych udoskonaleń z myślą o Państwa oczekiwaniach.


Pamiętajmy, że ryba jest organizmem żywym! Naszym i Państwa obowiązkiem jest dbanie o jej dobrostan. Dlatego też wkładajmy jak najwięcej serca w naszą pracę i pasję!


Wszelkie pytania prosimy kierować pod nr telefonu 506 144 833 /Wojciech Szramek/.


Zapraszamy!